Ieder interieur heeft (minstens) één echte blikvanger nodig. Een grote fotoprint aan de muur, een prachtige vaas of een kunstwerk. Wil jij iets toevoegen aan je huis dat écht opvalt? Dan mag deze zwevende plantenpot zeker niet in je interieur ontbreken. Mooi ontworpen, functioneel en bijzonder origineel.

- Advertentie -

Weg met de zwaartekracht, deze plantenpot zweeft

LYFE is een plantenpot die door middel van een magnetisch veld zweeft boven een bijbehorende basisplaat. Het potje is vormgegeven met strakke vlakken en de plaat is gemaakt van stijlvol dik eikenhout. Natuurlijk is LYFE niet bedoeld om grote zware bonsaiboompjes of andere grote kamerplanten in te laten zweven. Het potje is 10×8 centimeter en heel geschikt voor kleinere plantjes en zogenaamde air plants. Deze plantjes zijn speciaal geselecteerd omdat ze het goed doen in de zwevende potjes. Doordat de potjes tijdens het zweven ook draaien, krijgen de plantjes gelijkmatig licht aan alle kanten, wat de groei en gezondheid van de plant enorm bevorderd!

Deze zwevende plantenpot mag niet in je interieur ontbreken

Heb je groene vingers en wil je iets unieks in huis? De Lyfe Planter kost € 199,- en is te bestellen via de website van FLYTE.

Heb je geen groene vingers maar ben je wel enthousiast over het zwevende concept? Dan kun je bij de bedenkers van LYFE ook terecht voor zwevende lampen. Minstens net zo uniek als een zwevende plantenpot en zorgt ook nog eens voor extra (sfeer)verlichting in je woonkamer of kantoor.

zwevende lampen

- Advertentie -