Een jaarlijks terugkerend feest voor de tech-liefhebber: van 26 – 29 januari neemt Media Markt de btw voor haar rekening! We hebben 22 top-deals op een rijtje gezet!

- Advertentie -

Soms zijn er van die acties, waar je naar uit kunt kijken. Black Friday is natuurlijk ééntje daarvan, maar de jaarlijkse Media Markt BTW-actie hoort ook in dat straatje thuis! Grote kortingen op zeer mooie elektronica door simpelweg de 21% btw weg te strepen. Deze neemt de Media Markt namelijk op zich! We hebben met zorg enkele geweldige producten op een rijtje gezet, waar je extra van kan profiteren met deze BTW-actie.

Media Markt BTW-actie 2017

Onder het mom “BTW weg ermee”, verdwijnt voor vele producten de 21% btw vanaf 26-01 om 0.00 uur en dit voor in totaal vier dagen t/m 29-01! Geweldig als je op zoek bent naar nieuwe elektronica! Je moet er wel snel zijn, want de actie geldt alleen voor producten die op voorraad zijn (en reserveren kan in dit geval niet). Zijn producten niet meer beschikbaar geldt: op = op!

Hoeveel korting, hoeveel btw?

De actie van de Media Markt houdt in dat de Nederlandse btw van 21% niet mee wordt gerekend. Dit houdt niet in dat je 21% korting hebt, maar het komt in de buurt. Stel: een tv kost €1.210,- inclusief BTW. De getoonde actieprijs in de webshop is als volgt voor jou berekend: €1.210,- / 1,21 = €1.000,- exclusief BTW. Jouw BTW-voordeel is dus €210,- oftewel een korting van 17,36%. Omdat Media Markt wettelijk gewoon BTW moet rekenen, wordt deze alsnog op de bon getoond (over de veel lagere prijzen), dus bedrijven kunnen deze alsnog aftrekken. Sommige productgroepen zijn uitgesloten van deze actie, o.a. games, muziek, films, maar ook speelgoed en Apple-producten.

Smartphones

Smartphones zijn er in vele merken en maten. We hebben de meest trendy smartphones van Media Market op een rijtje gezet!

- Advertentie -

> Bekijk alle Smartphones

Tablets en e-readers

Toe aan een nieuwe tablet of nog steeds geen e-reader in huis? Nu is je kans op voordelig een nieuwe tablet of e-reader aan te schaffen.

> Bekijk alle tablets en e-readers

Televisies

Natuurlijk zijn de wat grotere producten bij uitstek interessant om mee te nemen, nu er een fikse korting op is. Een aantal erg mooie aanbiedingen:

> Bekijk alle televisies

- Advertentie -

Chromecasts

Een grote televisie is natuurlijk nog mooier als je alles op kan kijken. Met de Chromecast wordt streamen een makkie! Kortom, neem ook deze mee:

Laptops

Media Markt heeft een groot aanbod van verschillende laptops, dus voor ieder wat wils. Enkele voorbeelden van aantrekkelijk geprijsde laptops.

> Bekijk alle laptops

Overige elektronica

Er is natuurlijk nog veel te profiteren. Zoals aangegeven zijn games, muziek, film en speelgoed uitgesloten van de aktie, maar er blijft dus nog genoeg over:

> Koptelefoons met korting 

Wireless audio met korting

> Smartwatches en tracker met korting

> Elektrische tandenborstels met korting

 

De Media Markt BTW-actie 2017 begint online op 26 januari om 0.00u. Natuurlijk kun je ook in de winkels terecht, die vanaf 8.00u open zijn!