Gear en gadgets: dit neem ik mee op reis

Elk jaar staan er de nodige tripjes op de planning, heerlijk zelf op vakantie, een stad ontdekken tijdens een citytrip of een toffe en drukke beurs. Waar ik ook naartoe ga, er gaan heel wat gadgets mee.

Vaste prik in september: IFA

Begin september was het weer zover, de IFA. Voor degene die deze beurs niet kennen: het betreft de grootste consumentenelektronica-conferentie ter wereld die elk jaar in Berlijn gehouden wordt. Hier zijn, zoals je je wellicht kunt voorstellen, veel gadgets, smartphones en andere huishoudelijke apparatuur. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik de naaimachines heb overgeslagen, maar me heerlijk vergaapt heb aan alle nieuwe snufjes, toffe gadgets en vooral innovatieve producten.

Wat neem ik mee?

Zoals aangegeven neem ik altijd allerlei gadgets mee op mijn tripjes en deze heb ik opgeborgen mijn Eastpak trolley en rugzak, gekocht bij bagageonline. Mijn trolley bevat, naast mijn kleding, de gadgets die ik niet direct nodig heb, zoals een Bluetooth-speaker en de nodige kabeltjes. In mijn rugzak van Eastpak neem ik zaken mee als een laptop, accupack, headset en andere gadgets.

20150909_115422Onderstaand een lijstje van mijn ‘gadget-inhoud’:

  • Sony headset
  • Macbook Pro (late 2013)
  • OnePlus 2
  • NetGear Mobile WiFi
  • JBL Pulse speaker
  • Samsung Galaxy Tab S2 (tablet)
  • Accupack MET een pandabeer

Het doel van deze gadgets spreekt redelijk voor zich, maar graag wil ik nog even iets dieper ingaan op de ‘Mobile WiFi’. Deze Netgear Aircard is eigenlijk een mobiele router, maar in plaats van dat deze internet krijgt van een provider als Ziggo of KPN, wordt er hier een SIMkaart in gebruikt. In Duitsland heb ik een Lebara-SIM gekocht, die verbinding maakt met 3G (helaas geen 4G) via de Mobile WiFi. Vervolgens wordt een WiFi-signaal uitgezonden waarmee ik verbinding maak met zowel smartphone, laptop en tablet. Op deze manier heb je altijd, relatief goedkoop, een actieve internetverbinding om je social media te beheren, WhatsAppen of natuurlijk te werken.

Nu weten jullie wat ik in mijn tas heb, maar wat neem jij altijd mee op vakantie of andere trips?

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door BagageOnline.

 

Welkom op GadgetsDaily.nl! Ook wij gebruiken cookies...

Bedankt voor je bezoek! Voor een leukere ervaring (en werkende site), plaatsen wij cookies en delen (aan de hand van deze cookies) informatie over je gebruik van deze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. We zouden je willen vragen, deze éénmalig te accepteren. Lees verder!

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.