Ben je op zoek naar een nieuwe Bluetooth-speaker, dan zul je erachter komen dat er veel, heel veel opties zijn. Er zijn goedkope en duurdere Bluetooth-speakers, maar er kan er maar één de beste zijn. Daarom hebben wij een mooie lijst gemaakt met de beste Bluetooth-speaker die momenteel verkrijgbaar zijn. Hierbij hebben we rekening gehouden met elk budget.

- Advertentie -

Goede keuze maken

Tegenwoordig zijn er veel speakers op de markt en de verschillen in kwaliteit zijn best groot. Daarom is het allereerst belangrijk om te bepalen wat je budget is, maar ook zeker wat het doel van de speaker is. Ben je op zoek naar een achtergrondmuziekje of juist naar een bijzondere goede kwaliteit om een feestje te kunnen geven. Bluetooth-speakers zijn er in allerlei verschillende maten, prijzen en tegenwoordig ook kleuren en vormen. Wij hebben daarom een handig lijstje gemaakt met de beste Bluetooth-speakers van 2018.

We hebben geprobeerd een zo divers mogelijk overzicht te maken van speakers, zodat er voor iedereen wat wils bij zit. De beste Bluetooth-speakers van 2017  beginnen bij een paar tientjes, maar in de lijst zijn ook duurdere exemplaren te vinden van ruim 200 euro. Wij hebben een actueel overzicht van de beste prijs toegevoegd onder elk product. Van hieruit kun je ook naar verschillende shops om een Bluetooth-speaker te kopen.

Beste Bluetooth-speakers 2018

1. UE Boom 2

De UE Boom 2 is een veelgebruikte en populaire speaker die inmiddels al even op de markt is. Hiermee heeft deze ronde speaker zijn sporen verdiend. Het ronde design zorgt ervoor dat het geluid in 360 graden rondgestuurd worden, waardoor de geluidsbeleving bijzonder prettig is. De mogelijkheid om meerdere speakers te koppelen (tot zelfs meer dan 50) zorgt ervoor dat je een flink feestje kunt geven met de UE Boom 2.

2. JBL Charge 2 Plus

De JBP  Charge 2 Plus komt tevens van een gerenommeerd merk: Harman Kardon. Eén van de leidende audiomerken ter wereld. De JBL Pulse 2 heeft een rond design en hierdoor wordt het geluid door de ruimte verspreid. Wil je een feestje geven, of juist de muziek iets meer op de achtergrond: de JBL Charge 2 Plus helpt je daarbij.

- Advertentie -

3. Herculus WAW BTP04 outdoor

Met de Herculus WAW BTP04 outdoor haal je een betaalbare maar stevige speaker in huis. Zoals de naam al doet vermoeden kan deze hoekige speaker ook buiten de deur gebruikt worden. De speaker is stof- en waterdicht (IP64) en kan daarmee ook ‘in het veld’ tegen een stootje. Onder water in bad gebruiken wordt overigens afgeraden. Het mooie van de Herculus WAW BTP04 outdoor is dat deze ook nog vrij betaalbaar is.

4. JBL Go

Ben je op zoek naar een speaker voor onderweg, dan is de JBL Go een goede optie. De speaker is handzaam en daarmee makkelijk mee te nemen. Deze speaker komt ook weer uit de stallen van één van de beste en grootste audiomerken ter wereld: Harman Kardon. De betaalbare JBL Go heeft weinig poespas, maar laat wel een mooi geluid horen.

5. Jabra Solemate

Aan de Jabra Solemate valt direct het design op met daaraan de kartelrand. Deze Bluetooth-speaker van Jabra biedt een goede geluidskwaliteit en er zijn twee mogelijkheden: of je bent direct enthousiast over de looks of je kijkt snel verder. Mocht je enthousiast zijn, dan is de Jabra Solemate zeker een goede keuze, mede door het volle geluid dat deze speaker met Bluetooth weet te produceren.

6. Bose Soundlink III

De Bose Soundlink III legt de let hoog, heel hoog. Deze Bluetooth-speaker van Bose mogen we met een gerust hart high-end noemen en is dan ook voor degene die hoge eisen stelt aan zijn muziekervaring.

7. Fresh ’n rebel Rockbox Brick Fabriq

De Fresh ’n Rebel Rockbox Brick Fabriq is natuurlijk een hele mond vol, maar het is een compacte speaker met Bluetooth. Met de handige lederen lus neem je hem eenvoudig mee en kun je lekker genieten van een stukje muziek.

- Advertentie -

8. Trust Deci

Deze Bluetooth-speaker van Trust koop je om muziek te luisteren, maar niet teveel uit te geven. De Deci is, net als andere producten van Trust, scherp geprijsd en levert redelijk kwaliteit audio. De Deci heeft een herkenbaar uiterlijk en is onder andere in het oranje verkrijgbaar.

9. Harman Kardon Go + Play

De Harman Kardon Go + Play is een topper in het Bluetooth-segment en biedt dan ook een bijzonder goede geluidskwaliteit. Harman Kardon is één van de leiders op het gebied van audio in de wereld en dat laten ze zien met deze speaker. Je moet er wel goed voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook een uitmuntende speaker.

10. Beats Pill+

Zoek je een iconische speaker, dan is de Beats Pill iets voor jou. Deze herkenbare, pilvormige Bluetooth-speaker van Beats biedt een goed geluid, is handige mee te nemen en prettig qua bediening. De Beats Pill staat daarmee op de tiende plaats als het gaat om beste speakers van 2017.

Deze lijst is met grote zorg samengesteld en niet alle speakers zijn in 2017 op de markt gekomen. Neemt niet weg dat het de beste speakers van dit moment zijn en daarom zijn ze terecht gekomen in deze lijst met de beste Bluetooth-speakers van 2017.