Grote kans dat je – terwijl je dit leest – een klein beetje onderuitgezakt of voorover gebogen naar het scherm van je computer, telefoon of tablet kijkt. Nu je daar van bewust bent gemaakt, ga ja haast automatisch een beetje meer rechtop zitten. We doen het allemaal. Omdat het relaxed voelt, omdat je vaak op zoek bent naar een andere houding en bovenal omdat je er geen erg in hebt. Tijd om de gewoonte te doorbreken en je rug te sparen. Scheelt je de komende jaren een heleboel rugpijn én het geeft je een veel zelfverzekerdere uitstraling. Dankzij UPRIGHT GO zit jij voortaan altijd rechtop.

- Advertentie -

Verander je slechte gewoonte

Om een gewoonte te veranderen, moet je er contstant aan herinnerd worden dat het anders moet. Dat gaat vaak een stuk makkelijker met een hulpmiddel. Er zijn miljoenen mensen met een verkeerde houding terwijl zij achter de computer zitten. Niet gek dus dat hier een gadget voor is ontwikkeld. Benieuwd of het wat voor jou is? We leggen je uit hoe het werkt:

Zo werkt UPRIGHT GO

Gebruik maken van UPRIGHT GO is simpel:

1. Schakel de gadget in

2. Plaats de gadget op je rug, tussen je schouderbladen

3. Start de training of druk nogmaals op de knop om tracking in te schakelen

Trainen en tracken

Tijdens de training zal de gadget gaan trillen wanneer je in een verkeerde houding terecht komt. Hierdoor kun je direct corrigeren. Zo slijt langzaam maar zeker de gewoonte van een andere houding. En de UPRIGHT GO is niet alleen geschikt om te gebruiken tijdens het zitten aan je bureau. De gadget kan je ook corrigeren tijdens staan, lopen en autorijden.

Even geen zin in het trainen van een goede houding of benieuwd of je vooruitgang boekt? Schakel de trainingsfunctie dan uit en laat UPRIGHT GO je houding tracken met behulp van een app op je smartphone.

- Advertentie -

Betaalbare gadget om je houding te verbeteren

Ik ben benieuwd of je nog steeds rechtop zit. Zo niet…dan is dit hét moment om actie te ondernemen en je houding te verbeteren! Via Kickstarter kun jij één van de eerste eigenaren van de UPRIGHT GO worden. Met maar liefst 30% korting kun je de gadget nu vast bestellen voor een omgerekend bedrag van 63 euro. Dan zit jij deze zomer zeker goed!