Met de feestdagen in zicht stapelen de releases van nieuwe games zich op. Ieder spel vecht om aandacht en een plekje onder de kerstboom. Maar vandaag zijn de ogen van gamefanaten wereldwijd gericht op één ding: De Nintendo Classic Mini.

- Advertentie -

Duik in het verleden

Met de Nintendo Classic Mini speel je geen nieuwe games, maar juist hele oude. De spelcomputer is een miniatuurversie van de revolutionaire NES (1986). Met 30 voorgeïnstalleerde games ga je terug in de tijd en speel je spellen als Super Mario Bros, The Legend of Zelda, Final Fantasy, Donkey Kong en Balloon Fight. En hoewel de spelcomputer zelf een miniatuur is, is de controller hetzelfde als de ‘originele’ controller van vroeger.

Herleef jeugdherinnering en voel hoe je vingers automatisch de juiste knoppen op de controller weer vinden. Samen met je vrienden van nu, speel je de spellen van toen. Was je goed in Mario, of vond je Zelda helemaal te gek? Natuurlijk de ideale gelegenheid om wat van dat jeugdsentiment en nostalgie door te geven aan de jeugd van nu!

Je kan de Nintendo Classic Mini nu kopen!

Nu de Nintendo Classic Mini eindelijk in de schappen ligt, is hij direct overal verkrijgbaar (voor slechts €59,95): Bij MediaMarkt (en te bestellen), speelgoedwinkels, online warenhuizen en shops voor verzamelaars en gameliefhebbers. Dit is dé spelcomputer waar de komende tijd over gepraat gaat worden. Word jij een van de eerste gebruikers van deze te gekke retro console? Ben je op zoek naar een manier om deze console achteraf te betalen, check dan dit overzicht van Afterpay elektronica winkels.