Ben jij een echte boekenwurm en zoek je nog steeds een plekje in je huis waar je nu eens eindelijk die hele verzameling boeken van je kunt opslaan? Al eens gedacht om dit onder de trap te doen? Nee natuurlijk!

- Advertentie -

Het architectenbureau van Marc Koehler moest hier zwaar over nadenken toen een klant dit aan hem vroeg. De klant wilde een extra trap in huis maar daarvoor mocht de boekenkast niet wijken. Dus bedacht de architect de vrijwel perfecte oplossing door ze knap te combineren.

Het uiteindelijke resultaat luister naar de naam “de Overtoom Staircase”. Dit is een trap waarin op fraaie wijze een boekenkast verwerkt is. Uiteraard bespaart het de nodige ruimte, maar tevens is het natuurlijk een regelechte eye-catcher voor je huis. De ruimte onder een trap gaat normaliter altijd wel een beetje verloren, maar in dit geval wordt hij effectief gevuld met al je favoriete boeken.

Architect Marc Koehler kan er sowieso wel wat van want hij ontwierp ook een fantastisch huis op Terschelling voor Jort Kelder en zijn broer. Dus als je geld over hebt, bel hem gauw voor ook de een of andere fraaie constructie in je huis!

boekenkast boekenkast boekenkast